May 2017.

1) PayPal isn’t accepted in my country is there any other way in which I can receive my payout?

Ans – You can receive payouts via Payoneer as well.

2) What will be the transaction fees for each payout that I receive through PayPal?

Ans – You may refer to this link regarding transaction fees – https://www.paypal.com/in/webapps/mpp/paypal-seller-fees

3) How do I create a PayPal account?

Ans – The process of creating a PayPal account is different in different countries. But to know the basics of creating a PayPal account refer this video – https://www.youtube.com/watch?v=qHMD_my5pjQ&t=54s

You may also browse through this article for help – http://www.wikihow.com/Set-Up-a-PayPal-Account

4) What all do I need to create a PayPal account?

Ans – To open a Personal account, you just need to provide your first and last name, address, phone number, and email address.

  • For your protection, you’ll create a password for your new account and select 2 security questions.
  • After you sign up for an account, you can start receiving money right away.

5) Within how many days can I receive a payment via PayPal/Payoneer after My Dream Store processes it?

Ans – Once we process the Payments, You will be receiving Payments in 3-5 Days.

6) What is the frequency at which the payouts will be done by My Dream Store via PayPal/Payoneer?

Ans – We will be transferring payouts once in a week.

7) Apart from PayPal and Payoneer, Can I use any other payment gateway for receiving a payout?

Ans – As of now, only these options are available. We shall integrate more options in future.

8) I have more queries. Whom should I approach?

Ans – Please write your queries to – globalsupport@mydreamstore.in.
We will address them in next 24-48 working hours.

So, What you are waiting for? Log in to My Dream Store and Start selling now.

You can also visit our MDS-University to know more details on Campaigning, Promotions, Monitoring etc.

Join our Campaigner Community to know many latest updates.

 

It’s Father’s day on 18th June! Your dear buyers are eagerly waiting for some smart spending options this Father’s Day as they look out for high value and low price gifts!

My Dream Store has just the perfect product collection for you to design and sell for the cool dads of this generation!

We have tried it and trust me, the ROI is going to make you happy!

What products to sell ?

  • Full sleeve unisex tees
  • Polo tees
  • Round neck tees 

Design ideas:

  • Best kid of the best dad!
  • Papa – The man, the myth, the legend
  • I have been called a lot of names – Papa being my favourite.
  • Son of a king

Our experiment results:

 

Targeting Methods:

 

Direct campaign launch files in png format:

  1. https://goo.gl/mqZz2k
  2. https://goo.gl/krog7u
  3. https://goo.gl/cWViFo
  4. https://goo.gl/USq3Rk

Now that you are equipped with every detail of campaigning for this Father’s Day, make it big! The ball is now in your court! Start now!