Tag: #Internationalsystems.

1) PayPal isn’t accepted in my country is there any other way in which I can receive my payout?

Ans – You can receive payouts via Payoneer as well.

2) What will be the transaction fees for each payout that I receive through PayPal?

Ans – You may refer to this link regarding transaction fees – https://www.paypal.com/in/webapps/mpp/paypal-seller-fees

3) How do I create a PayPal account?

Ans – The process of creating a PayPal account is different in different countries. But to know the basics of creating a PayPal account refer this video – https://www.youtube.com/watch?v=qHMD_my5pjQ&t=54s

You may also browse through this article for help – http://www.wikihow.com/Set-Up-a-PayPal-Account

4) What all do I need to create a PayPal account?

Ans – To open a Personal account, you just need to provide your first and last name, address, phone number, and email address.

  • For your protection, you’ll create a password for your new account and select 2 security questions.
  • After you sign up for an account, you can start receiving money right away.

5) Within how many days can I receive a payment via PayPal/Payoneer after My Dream Store processes it?

Ans – Once we process the Payments, You will be receiving Payments in 3-5 Days.

6) What is the frequency at which the payouts will be done by My Dream Store via PayPal/Payoneer?

Ans – We will be transferring payouts once in a week.

7) Apart from PayPal and Payoneer, Can I use any other payment gateway for receiving a payout?

Ans – As of now, only these options are available. We shall integrate more options in future.

8) I have more queries. Whom should I approach?

Ans – Please write your queries to – globalsupport@mydreamstore.in.
We will address them in next 24-48 working hours.

So, What you are waiting for? Log in to My Dream Store and Start selling now.

You can also visit our MDS-University to know more details on Campaigning, Promotions, Monitoring etc.

Join our Campaigner Community to know many latest updates.